New Life Vision – Meditations retreat med Premleena

New Life Vision med Premleena – en fyra dagars retreat som riktar sig till Dig som vill leva sannare och närmare i ditt inre, i harmoni och i medvetande till din egen kraft och kreativitet. Ord beskriver svårt vad Premleena gör men precis som en bil behöver service, så har vi människor också ett behov av att blicka inåt och fråga sig själv – Hur mår jag? Hur mår mitt inre? – Livet handlar till en stor del om att lära sig att börja lyssna till sig själv. Det är det första steget för att börja leva det liv som man faktiskt är född att leva, både privat och yrkesmässigt. Premleena hjälper dig själv att hitta vägen dit!

Känner du att livet borde innehålla mer än vad det gör idag? Längtar du efter expansion och ett nytt sätt att förhålla dig till livet, till dig själv, till dina barn, till dina medarbetare eller till människor och och vänner i största allmänhet? Känner du dig vilsen?

För intresse, frågor eller anmälan gå via hemsidan här nedan eller skriv direkt till Premleena info@premleena.se eller ring direkt på 0761 862227 !

Du bor på mysiga Torekov Guest House, fyra nätters övernattning, alla måltider och annat material ingår.

Varmt välkommen på din livs viktigaste resa! Den med dig själv…. www.premleena.se

Premleena – Lena Wettergran

Premleena är idag en av Sveriges mest erfarna kursledare inom meditativ terapi. Som kursledare på Mullingstorp och på BaraVara under 90-talet och som skapare av de framgångsrika Dörröppnar-Kurserna på Bara Vara har hon hjälpt hundratals människor att öka sin medvetenhet och att hitter rätt i olika personliga utmaningar. Sedan 2005 jobbar Premleena med individuella sessioner, par terapi och med företag och ledningsgrupper. Hon är Osho terapeut, healing master, utbildad i the work och många olika transformerande meditations tekniker.

Terms and conditions

How to book:

Fill in the contact form below and send to us.

We will confirm your booking as long as there is space available and should the course be full we will inform you asap.
We will send you an invoice via e-mail

Once payment has been received you have a guaranteed place.

How to pay:

Make sure to add : Number of invoice / Name of participant / Course number

Pay via “Bank-Giro” 165-9135 / Bernstelius AB
or via “Swish” number 123240 3053 / Bernstelius AB

Cancellation Policy :

If we cancel the course – full (100%) refund of course fee!

Cancellation 4 weeks before start -full (100%) refund of course fee!

Cancellation between 4 – 2 weeks before start –  Half (50%) refund of course fee!

Cancellation less than 2 weeks before start – no refund!

Looking for a place to stay?

To fully appreciate your experience, why not stay at our lovely Torekov Guest House just across the street from the Art Center and make the most of what the area around Torekov has to offer.

Register your place now

Name:

email:

Telephone:

No of people:

[recaptcha]